Over Blankeboom Tekst

Een mooi verhaal goed vertellen. Dat doe ik graag. Voor een tijdschrift, dagblad, zakenmagazine, een website. Ook als je een brochure of persbericht maakt, gebruik je tekst als instrument om te zorgen dat de boodschap op de beste manier bij de ontvanger komt. Je weet precies voor wie je schrijft en welk middel het best past om de informatie over te brengen.
Als journalist en tekstschrijver heb ik kennis, inzicht en ervaring opgedaan in de dagbladjournalistiek. Daarbij heb ik als multimediaredacteur, medewerker van tijdschriften en auteur van boeken ook altijd iets verder gekeken dan de waan van de dag.
Daar maak ik dankbaar gebruik als zelfstandig tekstschrijver, die zich onder meer bezighoudt met uiteenlopende journalistieke- en andere tekstproducties, media-advies en het redigeren van teksten.

Opdrachtgevers zijn verder onder meer uitgevers DPG Media (dagblad De Gelderlander), Achterhoek Nieuws bv., Uitgeverije Hermans, Novema (magazine Het Ondernemersbelang en Kijk op Oost Nederland.

Eerder heb ik bij regionale dagbladen (Gelders-Overijselse Courant, Gelders Dagblad, de Gelderlander) uiteenlopende redactionele functies vervuld. Bij de Gelderlander met veel energie gewerkt aan de ontwikkeling van multimediale activiteiten zoals het bevorderen van burgerjournalistiek en het integreren in de website van videoproducties.

Vanaf 2015 zijn de werkzaamheden voor websites en andere online platforms gebundeld in webteksthulp.nl.